Klankschaalmassage

 

Een klankschaalmassage begint met een informatief gesprek. Je gaat daarna gekleed op een massagetafel liggen. Klankschalen worden op en rond je lichaam geplaatst. De trillingen kunnen nu diep in je lichaam gaan. Elke cel wordt als het ware gemasseerd. De veelvoud aan klanken kan lichaam en geest tot een diepe ontspanning laten komen. Door de diepe ontspanning geef je je lichaam toestemming om spanningen los te laten. Daardoor kunnen en mogen emoties naar boven komen. Gevoelens van zekerheid en geborgenheid komen op. Dat zijn ideale voorwaarden voor regeneratie, bevordering van de gezondheid, voor probleemoplossing en leren. Het bevordert het zelf helend vermogen van het lichaam.
Tijdens de massage wordt er niet gesproken zodat je helemaal bij jezelf kunt blijven. Opkomende gevoelens mogen uiteraard wel aangegeven worden.

Na de klankschaalmassage

Een afsluitend gesprek geeft je de mogelijkheid, je ervaringen te delen. Daardoor worden waardevolle ervaringen uit de klankontspanning bewust. Aandachtspunten voor een volgende behandeling kunnen zodoende worden besproken en genoteerd. Bij specifieke vragen kan bij een volgende klankschaalmassage hierop ingespeeld worden.

Indien er tijdens de dagen na de massage behoefte is om iets over je ervaringen te delen kun je altijd mailen of bellen.

Hoe lang duurt een klankmassage?

De klankschaalmassage duurt een uur: ca. 10 voorgesprek,  ca. 25 minuten lig je op je buik, daarna ca. 15 lig je op je rug. Tenslotte onder het genot van een kopje kruidenthee nog 10 minuten napraten.

Kosten